TURKU PRIDE 21.-27.8.2017

2.3.2017

Mikä päivä eilinen olikaan! Paljon onnea Suomi – olemme taas pykälän tasa-arvoisempia! Sukupuolineutraali avioliittolaki astui voimaan 1.3.2017 ja sen myötä emme vain juhlineet häitä monessa maistraatissa, vaan myös transihmisten oikeudet menivät ihan hitusen verran parempaan suuntaan: juridinen sukupuolen vahvistaminen ei enää vaadi transhenkilöltä “eroa” eli avioliiton purkamista ja uudelleenmäärittämistä. Työ ei tietysti lopu tähän. Haluamme translain! Haluamme äitiyslain!

Haluamme tässä kohtaa lämpimästi kiittää Lush Finlandia tuesta. Maaliskuussa ostetun Charity pot -voiteen tuotot (alv:in jälkeen) tulevat suoraan Turku Priden ihmisoikeustyöhön. Tämä on meille hienoa myös sen takia, että Lush vastustaa eläinkokeita ja kannattaa eettistä työtä ja kauppaa. Täydellinen kumppani meille – KIITOS! <3

nayttokuva_2017-03-01_kello_8-26-40

Lue lisää Lushista ja heidän päätöksestään täältä ja osta oma Charity Pot -voiteesi täältä!

 ————————————————————————

Turku Pride järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa!

Tervetuloa viettämään värikkäintä ja kukkeinta kesää kanssamme sateenkaarikaupunkiin! Tänäkin vuonna Turku Pride ry järjestää tapahtumaviikon, johon on suunnitteilla ohjelmaa työpajoista vertaistukiryhmiin, paneeleista bileisiin ja tietysti perinteinen Pride-kulkue puistojuhlineen! Turku Priden arvoihin kuuluu sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien ajaminen, tasa-arvo, anti-rasismi, esteettömyys sekä saavutettavuus. Tämä tarkoittaa monikielisyyden (myös viittomakielen) huomiointia, sekä aktiivista tiedottamista mitä tapahtumapaikkojen rakennettujen ympäristöjen saavutettavuuteen tulee. Myös eri ikäryhmät ja elämäntilanteet pyritään ottamaan huomioon. Turku Pride on ihmisrakas, värikäs ja iloinen tapahtuma, jota tehdään arvot edellä: me emme halua kasvaa vain kasvamisen takia, vaan haluamme kehittyä! Ekologisuuteen, eettisyyteen, ja maksuttomuuteen pyritään panostamaan myös tänä vuonna!

Nettisivut tälle vuodelle ovat vielä työn alla, joten maltathan odottaa!

 

14184539_1736923376575790_9027469335566892143_n

Kuva: Jani Sainio (Turku Pride 2016 -tapahtumasta)

Discover more from Turku Pride

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top