Meillä on ilo esittää teille ensimmäiset kaksi puistopuhujamme –

Juho Pylvänäinen, Vuoden Hetero 2016, aiheutti suuren mediakohun marssittuaan Pride-kulkueessa armeijan virkapuvussa (tämä muuten johti siihen, että Suomen armeijan virkapukusääntöjä muutettiin taannoin löysemmäksi!). Me rakastamme sitä, että Vuoden Hetero on mies, joka käyttää meikkiä ja mekkoja samalla kun kritisoi instituutioita (omaansa ja muiden) ja liittolaisraivoaa sosiaalisessa mediassa. Meillä on ilo ja kunnia toivottaa Juho tervetulleeksi puhujaksi Turku Priden puistojuhlaan, missä hän kertoo syitä siihen, että jokaisen valkoisen cisheteromiehen tulisi olla ally.

19399780_1883064628628330_8587938071778466452_n.jpg

Toinen puistopuhujamme on sukupuoleen ja seksuaalisuuteen perustuvan syrjinnän asiantuntija, Amnestyn ihana Pia Puu Oksanen! Pia Puu tulee puistojuhlaan puhumaan translaista ja siitä, miksi tarvitsemme translain kokonaisuudistuksen nyt, heti.

PiaPuuOksanen_IMG_0237_pieni.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.