Kulkue 2022

Kulkue julkaistaan Turun tiedotuspalvelussa lauantaina 27.8.
Kulkueen esteettömyystiedot
Kulkue kokoontuu vähätorilla:
Vähätori kiveytetty, kulkue kokoontuu pyörätielle, joka asfalttia.
Kulkue kulkee tasaista reittiä Läntistä Rantakatua, kunnes Kristiinankadulta Yliopistonkadulle loiva nousu. Kulkue jatkaa Yliopistonkadulta (kävelykatu) Humalistonkadulle autotietä. Humalistonkadulta kulkue kääntyy Rauhankadulle ja siitä Puolalanpuistoon. Rauhankadun päädyssä matala ja kapea vesiränni maassa. Puolalanpuistoon kulkue kulkee oikeanpuoleista, asfaltoitua Taiteenpolkua, jossa loiva nousu puistoon. Blokkeja on ohjeistettu pitämään rauhallinen tahti, jotta kaikki pystyvät pysymään mukana, kulkueessa mukana myös tahtia vahtiva vapaaehtoinen. Kulkue on 1,5km pitkä. Reitin varrella voi olla esteitä, kuten sähköpotkulautoja ja pyöriä, jotka poistetaan kulkueen edetessä.
Lisätietoja: [email protected]

Discover more from Turku Pride

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top