Hae Turku Priden hallitukseen!

Syyskokous 5.11 kl.15

Hallituksessa pääset vaikuttamaan Turku Priden 2023 järjestämiseen. Syyskokouksessa 5.11. klo 15.00 valitaan ensi vuoden hallitus. Ennen syyskokousta sinulla on mahdollisuus tulla kysymään ja keskustelemaan hallitustyöstä klo 14-15. Laita viestiä [email protected] ja kerro lyhyesti itsestäsi. Syyskokous järjestetään TuSetan tiloissa Ursininkatu 11 lh 54.

Saapuminen ja esteettömyystiedot:

TuSetan olkkari sijaitsee toimistorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, ulko-ovi johtaa suoraan tiloihin. Ulko-ovesta pääsee sisään rampin kautta. Ulko-oven maksimileveys on n. 142 cm ja ulko-ovella on n. 3 cm korkea, kapea kynnys.

Sisällä huoneisiin johtaa n.112 cm leveä käytävä. Wc on sukupuolittamaton, sen ovi on n. 91 cm. Varaston ovi on n. 72 cm, muiden huoneiden ovet n.81 cm. Sisätiloissa jokaisessa ovessa noin 1 cm korkea kynnys.

Saapuminen: Toimisto sijaitsee osoitteessa Ursininkatu 11 lh 54. Tilat ovat kivijalassa, Happy Housen vasemmalla puolella, nurkan takana. Osittain näköesteenä iso pusikko. Kivetetty lyhyt polku johtaa ulko-ovelle. Ovi on pääsääntöisesti lukittuna, ovikelloa painamalla pääsee sisään. Ovessa tunnusmerkkinä TuSetan logo.

Kävellen tai pyörällä: Jos saavut yliopistonkadulta kauppatorin suunnasta, käänny Ursininkadun risteyksessä oikealle. Jos saavut Yliopistonkatua Koulukadun suunnasta, ylitä tie ja käänny vasemmalle Ursininkadun risteyksestä. Puutarhakadulta käänny Ursininkadulle (Aurajoen suuntaan) ja ota kirkonpuolinen kaista.

Bussilla pääsee jäämällä pysäkillä Koulukatu 206 (Linjat 12 ja 221) kauppatorin suunnasta. Porth Arthurin suunnasta pysäkillä Koulukatu 172 (Linjat 12 ja 221).

Discover more from Turku Pride

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top