Pride-liput liehuvat Turussa taas elokuussa 2023!

Summary

Turku Pride -viikko: 21.-27.8.2023
Pride-kulkue: 26.8.2023
Puistojuhla kulkueen jälkeen Puolalanpuistossa
Instagram: @turkupride
Sponsori-asioissa yhteys: sponsorointi(at)turkupride.fi

Kuvituskuva: Keskellä Turku Priden logo, jossa teksti ”Turku Pride” ja sen yläpuolella kuva, jossa yksinkertaisesti piirretty polku ja puita sateenkaaren eri väreissä. Logon alapuolella päivämäärä 26.8.2023. Logon ja päivämäärän molemmilla puolilla on kädet. Ylempi käsi on vaalea, kynnet trans-lipun väreissä (vaaleanpunainen, valkoinen, vaaleansininen), ranteessa rannekoru, jossa eibinäärien pride-lipun värit (keltainen, valkoinen, lila ja musta). Alla oleva käsi on tummempi, keskisormessa musta aseksuaaleille ominainen sormus ja kynsissä sateenkaaren sävyjä (punainen, keltainen, vihreä, sininen)

Turku Priden hallituksessa sekä kokeneet että tuoreet jäsenet ovat vetäneet mietintämyssyt päähän Turku Pride-tapahtuman tiimoilta. Pride-viikkoa juhlitaan siis 21.-27.8. Sekä marssi Sateenkaari-ihmisten oikeuksien puolesta että moninaisuutta ja tasa-arvoa pursuava puistojuhla Puolalanpuistossa toteutuvat jo vakiintuneena ajankohtana elokuun viimeisenä viikonloppuna, lauantaina 26.8.

Turku Priden mahdollistavat tänäkin vuonna hallituksen lisäksi vapaaehtoiset, sponsorit ja yhteistyökumppanit, kummit, sekä tietenkin kaikki tapahtumaan osallistujat! Tapahtumaa edeltävä viikko täyttyy tavalliseen tapaansa eri toimijoiden tuottamista moninaisista ohjelmasisällöistä, joista jaetaan tietoa suunnitelmien selkiytyessä.

Kulkueen reitti julkaistaan myöhemmin.

Tiedotus tapahtuu pääosin Instagram-tilillä @Turkupride, ota meidät seurantaan!

Sponsori-asioissa ota yhteys: Sponsorointi(at)turkupride.fi
Muissa asioissa: hallitus(at)turkupride.fi

Tervetuloa mukaan!

Discover more from Turku Pride

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top