Augusti 2023 fladdrar prideflaggorna i Åbo igen!

Sammanfattning

Åbo Pride -veckan: 21.-27.8.2023
Pridetåget: 26.8.2023
Parkfest i Puolalaparken efter tåget
Instagram: @turkupride
Angående sponsorärenden kontakta: sponsorointi(at)turkupride.fi

Kuvituskuva: Keskellä Turku Priden logo, jossa teksti ”Turku Pride” ja sen yläpuolella kuva, jossa yksinkertaisesti piirretty polku ja puita sateenkaaren eri väreissä. Logon alapuolella päivämäärä 26.8.2023. Logon ja päivämäärän molemmilla puolilla on kädet. Ylempi käsi on vaalea, kynnet trans-lipun väreissä (vaaleanpunainen, valkoinen, vaaleansininen), ranteessa rannekoru, jossa eibinäärien pride-lipun värit (keltainen, valkoinen, lila ja musta). Alla oleva käsi on tummempi, keskisormessa musta aseksuaaleille ominainen sormus ja kynsissä sateenkaaren sävyjä (punainen, keltainen, vihreä, sininen)

Såväl erfarna som nyblivna medlemmar av Åbo Pride styrelsen har satt på sig sina tankemössor inför årets Åbo Pride -evenemang. Prideveckan firas alltså den 21-27 augusti. Både marschen för Regnbågsfolkets rättigheter såväl som parkfesten i Puolalaparken, som sprudlar av mångfald och jämlikhet, kommer att äga rum på den fastställda tiden lördagen den 26 augusti, sista helgen i augusti.

Utöver styrelsens medlemmar möjliggörs Åbo Pride även i år av volontärer, sponsorer samt samarbetspartners, faddrar och givetvis alla deltagare i evenemanget! Som vanligt kommer veckan då evenemanget äger rum att fyllas med ett varierat programinnehåll arrangerat av olika aktörer. Information angående årets program kommer att publiceras i takt med att planerna blir tydligare.

Pridetågets rutt publiceras i ett senare skede.

Information kommuniceras huvudsakligen via Instagramkontot @Turkupride, ta och följ oss där!

Angående sponsorärenden, kontakta: sponsorointi(at)turkupride.fi
I övriga ärenden: hallitus(at)turkupride.fi

Välkommen med!

Upptäck mer från Åbo Pride

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Rulla till toppen