Kom med i styrelsen för Åbo Pride!

Höstmöte 5.11 kl. 15

I styrelsen kan du påverka hur Åbo Pride 2023 arrangeras. Vid höstmötet den 5.11. kl 15.00 väljs nästa års styrelse. Inför höstmötet har du möjlighet att komma och ställa frågor och diskutera styrelsens arbete kl 14-15. Skicka ett meddelande till [email protected] och berätta kort om dig själv. Höstmötet hålls i ÅboSetas lokal, Ursinsgatan 11 lh 54.

Ankomst- och tillgänglighetsinformation:

ÅboSetas vardagsrum befinner sig på första våningen i kontorshuset. Ytterdörren leder direkt till lokalen. Du kan komma in genom ytterdörren via en ramp. Ytterdörrens maximala bredd är ca. 142 cm och ytterdörren har en smal tröskel på ca. 3 cm.

En ca. 112 cm bred korridor leder in till lokalens utrymmen. Toaletten är unisex, dess dörr är ca 91 cm. Förrådsdörren är ca 72 cm, dörrarna till övriga rum är ca 81 cm. Inomhus har varje dörr en tröskel som är ca. 1 cm hög.

Ankomst: Kontoret befinner sig på adressen Ursinsgatan 11 lh 54. Utrymmet hittas runt hörnet på vänster sida av Happy House. En stor buske orsakar delvis ett visuellt hinder. En kort asfalterad stig leder till ytterdörren. Dörren är i allmänhet låst, du kommer in genom att trycka på dörrklockan. ÅboSetas logga synns på dörren.

Till fots eller med cykel: Ifall du kommer från universitetsgatan från torgets riktning, sväng höger vid korsningen på Ursinsgatan. Ifall du kommer till universitetsgatan från skolgatans riktning, korsa vägen och sväng till vänster vid korsningen på ursinsgatan. Från Trädgårdsgatan, sväng till ursinsgatan (i riktning mot Aura å) och välj filen som går längs med kyrkan.

Du kan ta dig till mötet med buss genom att stanna vid Skolgatan 206 (Linje 12 och 221) från torgets riktning. Från Port Arthurs riktning, stanna vid hållplats Skolgatan 172 (Linje 12 och 221).

Upptäck mer från Åbo Pride

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Rulla till toppen