Turku Pride järjestetään yhteistyössä muiden kanssa! 

Tänäkin vuonna Turku Pride järjestetään yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Mielenosoituksen mahdollistavat lukuisat vapaaehtoiset, oheisohjelmajärjestäjät, sekä tietenkin kumppanimme. Kumppaneilla on suuri merkitys työllemme, eikä Pridea olisi mahdollista toteuttaa tänä päivänä ilman yhteistyötä niin yhdistysten, yritysten kuin muiden toimijoiden kanssa.

Turku Priden vuoden 2024 keskeisimpinä mahdollistajina toimivat Suomen ruotsinkielinen yliopisto Åbo Akademi, energia-alan edelläkävijä Turku Energia ja it-alaa johtava Reaktor

Tämän lisäksi haluamme kiittää kumppaneitamme Kansaneläkelaitosta, Ammattiliitto Pro:ta, Turun Vihreitä sekä SDP:tä!

Vuoden teema on yhteisö ja viralliset Turku Pride -bileet järjestää tänä vuonna kolme paikallista yhdistystä; Turun Seudun Seta ry, Turun Seudun Mummolaakso ry, sekä BDSM-yhdistys Turun Baletti ry! Bileet järjestetään Turun VPK:n talolla ja ovet aukeavat kello 18.

Kiitämme myös lukuisia sateenkaari-kumppaneitamme jotka kaikki ovat näkyvillä Turku Pride:n nettisivuilla. Täältä löydät kaikki jotka tänä vuonna tukevat Varsinais-suomen suurimman mielenosoituksen mahdollistamista. Suuren osan kumppaneistamme voi löytää myös 31.8. Turku Pride-kulkueen jälkeen kello 13 alkaen Puolalanpuistosta. Myös tästä löydät lisää tietoa osoitteesta: turkupride.fi.

Discover more from Turku Pride

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top