TURKU PRIDEN 2019 VAPAAEHTOISEKSI!

Tule mukaan superjoukkoon rakentamaan mielenosoitusta ja rakkauden juhlaa!

VAPAAEHTOISTEN REKRYTOINTITAPAHTUMA KE 22.5. KLO 17-19 PÄÄKIRJASTON STUDIOSSA – Tule tapaamaan Turku Priden ihmisiä, tutustumaan muihin vapaaehtoisiin kahvinjuonnin ja herkuttelun lomassa ja löytämään oma vapaaehtoisuuden muotosi! Tapahtuma Facebookissa.

Jos et pääse tapahtumaan, mutta tahdot vapaaehtoiseksi, laitathan viestiä osoitteeseen koordinaattori-at-turkupride.fi, tai viestiä Turku Priden facebook-sivulle. Ilmoita mielellään, mitä haluaisit vapaaehtoisena tehdä – työryhmät löytyvät alempaa.

Turku Pride toteutetaan lähes kokonaan vapaaehtoisvoimin. Tänäkin vuonna siis tarvitaan jaksajia ja osaajia erilaisiin tehtäviin, roskankeruusta sometykittelyyn, lasten leikittämisestä liikenteen ohjaamiseen.

Vapaaehtoiset saavat upean kokemuksen, halutessaan cv-merkinnän sekä pääsylipun Turku Priden maailman kovimpiin kesänpäätösbileisiin eli vapaaehtoiskaronkkaan.

Vuonna 2019 Turku Priden vapaaehtoiset jaetaan seuraaviin työryhmiin, jossa voi halutessan olla useammassa. Työryhmät tapahtumajulkaisussa.

1. Kulkue ja turvallisuus

Tässä työryhmässä suunnitellaan kulkueen reittiä, pohditaan liikennejärjestelyjen sujuvuutta ja mietitään kivoja huutoja marssille. Erityisesti, jos tiedät paljon liikenneturvallisuudesta tai viranomaisyhteistyöstä, olet kaivattu panos tähän ryhmään!

Mielenosoituskulkueeseen tarvitaan lisäksi paljon kortillisia järjestyshenkilöitä sekä liikenteenohjaajia.

2. Puistojuhla

Tässä työryhmässä pohditaan, miten saadaan puistojuhlan aikataulut rullaamaan, esiintyjät ruokittua ja puistokojut paikoilleen.

Tapahtumapäivänä tarvitsemme lisäksi mm. järjestyshenkilöitä, infopisteen pitäjiä sekä roskien kerääjiä.

3. Iltabileet

Iltabileitä järjestämään tarviraan bilekeijujen dream team! Iltabileissä on oltava kohdallaan kaikki, esiintyjät, koristelut, esteettömyys ja turvallisuus. Tunnetko kutsumuksen?

Myös järjestyshenkilöitä itse bileisiin tarvitaan.

4. Oheisohjelma

Turku Priden alusviikolla järjestetään suuri määrä oheistapahtumia käsityöpajoista seksuaalikasvatukseen. Kiinnostaako tämän aikataulujen ja viestinnän yhteensovittaminen?

5. Lasten ja nuorten ohjelma

Viihdytkö lasten parissa, tunnetko nuorten tarpeet? Tule mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan lasten ja nuorten Turku Prideä.

Puistojuhlassa myös lasten leikittäjien tehtäviä tarjolla.

6. Viestintä ja markkinointi

Osaatko ottaa superhienoja valokuvia? Taittuuko taitto-ohjelma? Oletko somevelho? Viestintä- ja markkinointitiimi muodostetaan asiantuntemusperusteisesti. Jos siis sinulla on jokin viestinnällinen erityistaito (tai useampi), jonka haluaisit tarjota Turku Priden 2019 käyttöön, on tämä ryhmäsi!

TUU MUKAAN! ♥

Discover more from Turku Pride

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top