Hae Turku Pride hallitukseen 2024!

Tule mukaan mahdollistamaan Turku pride -tapahtumaa 2024! Turku priden hallituksen on aika uudistua ja uusia jäseniä kaivataan kipeästi mukaan. Voit liittyä hallitukseen, vaikka sinulla ei olisi valmiiksi tietoa tai kokemusta hallitustoiminnasta. Riittää, että arvomaailmasi kohtaa priden arvot. Jos kiinnostuit, täytä alhaalla oleva lomake.

Järjestämme avoimen kokouksen 22.1. klo 17.30. Paikkana on Turun seudun Setan toimisto, Puutarhakatu 45, 2.krs. TuSetan toimistolle pääsee myös apuvälineillä, pihalta on hissi aulaan. Hissiä varten tarvitaan kulkulätkä, joten ilmoitathan etukäteen tulostasi, jotta olemme paikalla sinua varten. Aulasta kuljetaan hissillä toiseen kerrokseen, hissi vaatii myös lätkän, joten päivystämme aulassa ennen kokouksen alkamista.

Tule siis keskustelemaan lisää kanssamme! Voit liittyä hallitukseen vaikka et pääsisi paikalle tuolloin. Kiteytettynä hallituksen virallisiin tehtäviin kuuluu palkata tapahtumakoordinaattori järjestämään Turku Pride -tapahtuma ja tarjota järjestämiseen resurssit (esim. sponsorit & vapaaehtoiset). Yhdistyksen pakollisia kokoontumisia on vuodessa kaksi: kevät- ja syyskokous. Niiden lisäksi hallitus järjestää omia kokouksia pitkin vuotta tapahtuman suunnittelun varten sen mukaan, kun niille on tarvetta.

Hallituksen jäsenenä voit toimia monessa eri roolissa tai valita yhden itsellesi sopivan. Hallitustyö on palkatonta vapaaehtoistyötä, eikä sen siksi myöskään kuulu olla kenellekään liian kuormittavaa.

Pääsetkö osallistumaan kokoukseen 22.1?(pakollinen)

Mitkä roolit hallituksessa kiinnostaisi sinua?(pakollinen)

Discover more from Turku Pride

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top