Sök till Åbo Pride styrelsen 2024!

Kom och hjälp till för att möjliggöra Åbo Pride 2024! Det är dags för Åbo Prides styrelse att förnyas och nya medlemmar är av stort behov. Du kan komma med i styrelsen även om du inte har tidigare kunskap eller erfarenheter av styrelseverksamhet. Det räcker med att dina egna värderingar går Prides värderingar tillmötes. Om du är intresserad, fyll i blanketten nedan.

Vi arrangerar ett öppet möte 22.1 kl. 17:30. Mötesplatsen är kontoret för Åbonejdens Seta, Trädgårdsgatan 45, 2:a vån. Inträde till Åbo Setas kontor är även tillgängligt med hjälpmedel, från gården finns det en hiss till entrén. För tillgång till hissen behövs en passernyckel, meddela gärna alltså i förväg om att du är på väg så att vi är på plats när du kommer. Från entrén går en med hissen till den andra våningen. Hissen kräver också en passernyckel så vi kommer att hålla jour vid entrén före mötet börjar.

Kom alltså med och tala med mera med oss! Du kan komma med i styrelsen även om du inte kan delta på mötet. Fastlagna officiella uppgifter som hör till styrelsen är att anställa en verksamhetskoordinator för att arrangera Åbo Pride -händelsen, och att bereda resurser för arrangemanget (t.ex. i fråga om sponsorer och voluntärer). Till föreningen hör två obligatoriska möten i året: vår- och höstmötet. Utöver det arrangerar styrelsen egna möten längs med året i enlighet med det behov som finns får att hålla möte i syfte att planera händelsen.

Som medlem av styrelsen kan du agera i många olika roller, eller välja en specifik roll som är just passlig för dig själv! Styrelsearbetet är obetalt frivilligarbete, och således är det inte heller meningen att arbetet skall vara allltför belastande för enskilda medlemmar av styrelsen.

Kan du delta på mötet 22.1?(obligatoriskt)

Vad för typ av roller skulle intressera dig i styrelsen?(obligatoriskt)

Upptäck mer från Åbo Pride

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Rulla till toppen