Esteettömyystiedot: Manilla

Manillan tehtaan sisäpihalla on invapysäköintipaikka.

Sisäpiha ja sisäänkäynnille johtava ramppi ovat asfaltoituja. Maa on invapysäköintipaikan kohdalla tasainen, mutta sisäpihalle johtava tie on jyrkkä eikä matkan varrella ole kaiteita.

Sisäänkäynnille johtavalla rampilla on kaksitasoinen kaide (korkeudet 90 ja 67 cm). Ramppi on noin 40 m pitkä. Huom! Ramppi on aluksi aavistuksen jyrkempi ja kaartuu voimakkaasti vasemmalle.

Rampin ja ulko-oven välillä on noin 2 m matka, jolla ei ole kaidetta ja maa on epätasainen.

Ulompi ovi aukeaa ulospäin (kahva vasemmalla puolella) ja on melko kevyt. Oviaukon leveys on 74cm, mutta parioven toinen puoli on samanlevyinen ja sen voi avata tarvittaessa.

Sisäovi on kevyt ja aukeaa sisäänpäin (kahva vasemmalla puolella). Myös se on pariovi, jonka toinenkin puoli on avattavissa.

Sisäänkäynnillä on epätasainen kynnys, jonka korkeus on sisäpuolella 2,5 cm, ja kynnyksen ja aulaan johtavan rampin välissä on pieni rako.

Aulan ramppi (7°) on yhtä leveä kuin pariovet, ja sen molemmilla puolilla on kaiteet (korkeus 90 cm). Rampin kaiteet alkavat sisäovien avautumisleveyden jälkeen.

Studion esteettömälle sisäänkäynnille pääsee jatkamalla suoraan eteepäin Tehdas-teatteriin johtavaa käytävää pitkin ja kääntymällä sen lopussa vasemmalle.

Studion oviaukko on 84 cm leveä. Ovi on aavistuksen painavampi ja aukeaa suoraan ulospäin kohti ulkoseinää (kahva vasemmalla
puolella). Kynnys on oven ulkopuolelta hyvin matala ja sisäpuolelta samassa linjassa pienen rampin kanssa (6,6°).

Voi olla syytä huomioida, että oviaukon vasemmalla puolella on toinen ovi, joka aukeaa myös ulospäin.

Aulatilassa on inva-WC.

Tapahtumissamme istutaan tyypillisesti lattialla, mutta se ei ole edellytys osallistumiselle tai sitomiselle; saatavilla on istuimia.

Tapahtumassa ei ole välkkyviä valoja tai soiteta musiikkia kovalla.

Voimakkaiden hajusteiden käyttö on kielletty.

Avustajat ja tulkit ovat tietenkin tervetulleita mukaan, eikä heiltä luonnollisestikaan odoteta osallistumismaksua. Avustaja voi myös tarvittaessa avustaa sitomisessa.

Tilassa noudatetaan turvallisemman tilan sääntöjä, jotka luetaan tapahtuman alussa.

Jos sinulla on muita esteettömyystarpeita tai lisäkysymyksiä esteettömyydestä, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse: turkupeerrope(at)gmail.com.

Scroll to Top